Ονειροκριτης Ανεβαίνω-Άνοδος, όνειρο Ανεβαίνω-Άνοδος

Ανεβαίνω-Άνοδος

(14 ψήφοι)

Γενικά είναι ένα καλό όνειρο. Σημαίνει πως είστε γεμάτοι δυνάμεις.

Αισθηματικά: Εάν ονειρευτείτε πως ανεβαίνετε ένα βουνό και φτάνετε στην κορυφή, να είστε σίγουροι πως η επιτυχία σας στη ζωή είναι εξασφαλισμένη. Θα υπερνικήσετε όλα τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και σχετικά εύκολα, θα ευτυχήσετε σε προσωπικό επίπεδο. Θα πετύχετε στον έρωτα, στο γάμο, θα κάνετε μια ευτυχισμένη οικογένεια με παιδιά και το μέλλον σας θα είναι λαμπρό. Αν ονειρευτείτε πως ανεβαίνετε μια σκάλα, η επιτυχία θα είναι πιο δύσκολη, αλλά αν φτάσετε στην κορυφή, θα δικαιωθούν οι προσπάθειές σας. Αν δείτε πως ανεβάζετε άλλον ή σας ανεβάζουν άλλοι να περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους που δεν το σκέφτεστε καν ότι μπορεί να σας συμπαρασταθούν. Χρειάζεται όμως προσοχή στις ερωτικές σχέσεις σας. Αν ονειρευτείτε πως δεν κατορθώνετε να φτάσετε στην κορυφή, τότε να περιμένετε ατυχία και απογοήτευση.

Υγεία: Αν ονειρευτείτε πως ανεβαίνετε σε μια σκάλα και η σκάλα ξαφνικά σπάει! τότε προσέξτε τα ατυχήματα.

Επαγγελματικά: Αν ανεβαίνετε σκάλα ή βουνό και φτάσετε μέχρι την κορυφή, όλες οι φιλοδοξίες σας θα γίνουν πραγματικότητα. Θα έχετε επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, επιτυχία στη δουλειά και κέρδη. Προσέξτε μόνο, αν δείτε ότι σπάει η σκάλα γιατί είναι κακό σημάδι. Επίσης είναι κακό! αν δείτε ότι δεν κατορθώνετε να φτάσετε στην κορυφή.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 12109 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Ανεβαίνω-Άνοδος

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.