Ονειροκριτης Αναποδιά-Αντιξοότητα, όνειρο Αναποδιά-Αντιξοότητα

Αναποδιά-Αντιξοότητα

(0 ψήφοι)

Αν δείτε στο όνειρό σας πως αντιμετωπίζετε κάποια αναποδιά στη ζωή σας και αισθάνεστε δύσκολα. Σημαίνει πως θα παρουσιαστούν προσωρινά προβλήματα.

Αισθηματικά: Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη σχέση σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά θα ξεπεραστούν γρήγορα. Αν στο όνειρο τελικά ξεπεράσετε την αναποδιά, θα την ξεπεράσετε και στην πραγματικότητα και έτσι οι αποτυχίες σας θα είναι παροδικές. Αν δείτε να αντιμετωπίζουν άλλοι αναποδιές, τότε προσέξτε το πολύ στενό φιλικό και προσωπικό σας περιβάλλον, Μάλλον κάποια πρόσωπα δεν έχουν τόσο καλές προθέσεις για σας.

Υγεία: Είναι πολύ πιθανή μια ασθένεια κάποιου δικού σας προσώπου.

Επαγγελματικά: Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο. Πρέπει να προσέξετε τα άτομα που κινούνται γύρω σας.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 1148 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Αναποδιά-Αντιξοότητα

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.