Ονειροκριτης Ανάσταση, όνειρο Ανάσταση

Ανάσταση

(5 ψήφοι)

Είναι πολύ καλό όνειρο.

Αισθηματικά: Αν δείτε στο όνειρό σας την Ανάσταση σε εκκλησία και όλη την τελετουργία, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχίες στην προσωπική σας ζωή. Θα υποδεχθείτε σύντομα κάποιον δικό σας, που έλειπε χρόνια λόγω προβλημάτων. Αν δείτε πως ανασταίνεστε εσείς από το θάνατο, θα κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας. Θα αντιμετωπίσετε βέβαια αρκετές δυσκολίες, αλλά όλα στο τέλος θα πάνε καλά και θα βρείτε την ευτυχία που ψάχνετε. Αν δείτε στο όνειρό σας πως ανασταίνεται άλλος, θα αντιμετωπίσετε έντονα οικογενειακά προβλήματα, φασαρίες, διαμάχες, στενοχώριες και διχόνοιες λόγω κάποιου κοινού ζητήματος. Ευτυχώς, θα σας βοηθήσουν κάποιοι αγαπημένοι σας φίλοι να τα ξεπεράσετε όλα αυτά.

Υγεία: Η υγεία σας είναι φανερά πολύ καλή.

Επαγγελματικά: Αν δείτε στο όνειρό σας πως ανασταίνεστε, σημαίνει πως θα έχετε πολλά κέρδη από την εργασία σας και πολλά πλούτη, λόγω καλών χειρισμών των οικονομικών σας.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 10942 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Ανάσταση

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.