Ονειροκριτης Ανάπηρος, όνειρο Ανάπηρος

Ανάπηρος

(22 ψήφοι)

Στο όνειρο ο ανάπηρος δεν είναι κακό σημάδι.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε πως είστε ανάπηροι, θα ευτυχήσετε στην προσωπική και ερωτική ζωή σας αφού περάσετε κάποια μικροπροβλήματα. Αν ονειρευτείτε κάποιο δικό σας άνθρωπο να είναι ανάπηρος να ξέρετε πως αυτό το άτομο που είδατε, σας είναι πιστό και αφοσιωμένο και υποφέρει για σας. Αν ονειρευτείτε κάποιους ανάπηρους στο όνειρό σας να είναι λυπημένοι, θα πρέπει ίσως να είστε πιο φιλάνθρωποι και να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε αυτούς που την έχουν ανάγκη. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φροντίζετε κάποιον ανάπηρο, θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Υγεία: Αν ονειρευτείτε πως εσείς είστε ανάπηροι, θα έχετε μια πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση χωρίς προβλήματα.

Επαγγελματικά: Αν δείτε πως φροντίζετε κάποιον ανάπηρο, θα έχετε μεγάλη οικονομική εξέλιξη. Αν δείτε πως είστε ανάπηροι και περπατήσατε ξαφνικά, θα έχετε μεγάλη επιτυχία στην εργασία σας. Αν δείτε πως είστε εσείς ανάπηροι, προσέξτε γιατί προμηνύονται κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες. Προσέξτε το εργασιακό σας περιβάλλον, γιατί σας συκοφαντούν οι συνάδελφοί σας. Αν δείτε πως περπατάτε με δεκανίκια σημαίνει πως θα στηριχτείτε αλλού για να πετύχετε.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 12729 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Ανάπηρος

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.