Ονειροκριτης Ανάγνωση, όνειρο Ανάγνωση

Ανάγνωση

(0 ψήφοι)

Γενικά είναι καλό όνειρο.

Αισθηματικά: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διαβάζετε κάποιο μυθιστόρημα ή παραμύθι, τότε θα νιώσετε χαρά, συγκίνηση και θα έχετε ευτυχισμένες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε ότι διαβάζετε τραγούδια, θα έρθουν χαρούμενες μέρες και θα ακούσετε καλά νέα. Αν δείτε ότι διαβάζετε εφημερίδες, σπαταλάτε χρόνο σε μάταια πράγματα. Θα πάρετε άσχημα νέα. προσέξτε λίγο το περιβάλλον σας. Είναι μάλλον επικίνδυνο. Αν δείτε πως διαβάζετε γράμμα, να περιμένετε κακές ειδήσεις. Θα νιώσετε ανησυχία, στενοχώρια και θλίψη. Αν δείτε ότι διαβάζετε ευχάριστα βιβλία να ξέρετε πως θα περάσετε καλά και ότι έχετε την απεριόριστη εκτίμηση από το περιβάλλον σας. Αν δείτε ότι προσπαθείτε να διαβάσετε ένα χαρτί που είναι λευκό και άγραφτο, να ξέρετε πως έχετε πάρει λάθος πορεία στη ζωή σας. Αναθεωρήστε τις απόψεις σας.

Υγεία: Δε σχετίζεται η υγεία σας με αυτό το όνειρο.

Επαγγελματικά: Αν δείτε πως διαβάζετε κάτι που δεν το καταλαβαίνετε, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες μέχρι να πετύχετε αυτό που θέλετε, αλλά θα τα καταφέρετε.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 2120 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Ανάγνωση

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.