Ονειροκριτης Αμύγδαλα, όνειρο Αμύγδαλα

Αμύγδαλα

(5 ψήφοι)

Το όνειρό σας αυτό, σάς συμβουλεύει να μην καταπιέζετε αυτό που νιώθετε και να κάνετε όπως προστάζει η καρδιά σας.

Αισθηματικά: Αν δείτε στο όνειρό σας ανθισμένη αμυγδαλιά, σημαίνει πως θα βρείτε τον άνθρωπο που θέλετε και θα έχετε μαζί του μια πολύ ευτυχισμένη σχέση. Αν είστε ανύπαντροι, σύντομα θα παντρευτείτε. Αν κόβετε κλαδιά ανθισμένης αμυγδαλιάς και τα προσφέρετε, να είστε σίγουροι πως οι εκλεκτοί της καρδιάς σας, ανταποκρίνονται στα αισθήματά σας. Αν δείτε ξερή αμυγδαλιά θα περάσετε μικρή στενοχώρια. Αν ονειρευτείτε πως τρώτε πικρά αμύγδαλα, θα στενοχωρηθείτε και θα λυπηθείτε εξαιτίας του αγαπημένου σας προσώπου. Αν τρώτε κούφια αμύγδαλα θα νιώσετε βαθιά απογοήτευση και θα πικραθείτε πολύ, Αν τρώτε γλυκά αμύγδαλα, θα κάνετε σύντομα μια ευχάριστη γνωριμία. Αν τρώτε γλυκά που έχουν μέσα αμύγδαλα, θα στενοχωρηθείτε, επειδή θα πάρετε κακές ειδήσεις για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν ονειρευτείτε πως μαζεύετε αμύγδαλα, θα περάσετε δύσκολες στιγμές από αγάπη. Αν δείτε πως προσφέρετε σε κάποιον αμύγδαλα, θα προσφέρετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο στενοχώριες και καημούς, ίσως άθελά σας.

Υγεία: Αν ονειρευτείτε ανθισμένη αμυγδαλιά και είστε άρρωστοι, να ξέρετε πως γρήγορα θα το ξεπεράσετε και θα είστε και πάλι μια χαρά, Αν δείτε πως τρώτε αμύγδαλα να περιμένετε μια μικρή ασθένεια χωρίς συνέπειες.

Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε ανθισμένη αμυγδαλιά, σας περιμένει επαγγελματική άνοδος, χρήματα και πολλά κέρδη από την εργασία σας. Όλα θα πάνε πολύ καλά.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 10819 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως ΑψίδαΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Αμυγδαλα
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Αμυγδαλα
Ονειρα Αμυγδαλα
Oneirokritis Amygdala

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Αμύγδαλα

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.