Ονειροκριτης Αμόνι, όνειρο Αμόνι

Αμόνι

(0 ψήφοι)

Γενικά δεν είναι πολύ καλό όνειρο, αλλά σας εγγυάται την τελική επιτυχία.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε πως χτυπάτε πάνω σε αμόνι, θα κάνετε σύντομα νέα γνωριμία, λόγω της οποίας όμως θα έχετε πολλά προβλήματα. Θα στενοχωρηθείτε και θα λυπηθείτε λόγω των έντονων αισθημάτων που θα νιώσετε. Θα αντέξετε όμως και θα τα ξεπεράσετε όλα, επειδή έχετε πολύ σταθερό και γερό χαρακτήρα. Τελικά θα υπάρχει μια πάρα πολύ καλή έκβαση της κατάστασης. Θα έχετε καλή τύχη από κει και πέρα στην προσωπική σας ζωή.

Υγεία: Αν είστε λιγάκι άρρωστοι αυτόν τον καιρό, μην ανησυχείτε. Το όνειρό σας προμηνύει ότι θα αναρρώσετε πολύ γρήγορα.

Επαγγελματικά: Με δυσκολίες αλλά και σκληρή δουλειά θα φτάσετε τελικά εκεί που θέλετε. Οι αγρότες θα έχουν καλή σοδειά και οι άλλοι θα αποκτήσουν αρκετά εισοδήματα από την εργασία τους. Αν δείτε αμόνι να σπάει, θα χάσετε κάποια καλή ευκαιρία για ανάπτυξη από επιπολαιότητα και λάθος.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 1049 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Αμόνι

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.