Ονειροκριτης Αμπέλι, όνειρο Αμπέλι

Αμπέλι

(3 ψήφοι)

Είναι όνειρο το οποίο σας προειδοποιεί να προφυλάξετε τον εαυτό σας, που παρασύρεται εύκολα από τις απολαύσεις.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε αμπέλι να είναι γεμάτο σταφύλια, θα δοκιμάσετε νέες και έντονες εμπειρίες. Προσέξτε, γιατί οι παράνομοι δεσμοί δεν κρατούν πολύ και έχουν πολλούς κινδύνους. Αυτό το όνειρο για τους παντρεμένους σημαίνει πολλά παιδιά και για τους ανύπαντρους σημαίνει γρήγορο γάμο. Αν δείτε πως τρυγάτε τα σταφύλια, υπάρχει κίνδυνος να πάρετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις που θα επηρεάσουν όμως ολόκληρη τη μετέπειτα ζωή σας με απρόβλεπτες συνέπειες. Να είστε προσεκτικοί και συνετοί, Αν δείτε αμπέλι να είναι χαλασμένο, με ξινά σταφύλια, θα απογοητευτείτε από τις ερωτικές σας σχέσεις.

Υγεία: Αν ονειρευτείτε αμπέλι ξερό, κιτρινισμένο, με χαλασμένα σταφύλια, ίσως ακούσετε για σοβαρή αρρώστια φίλου ή συγγενή σας.

Επαγγελματικά: Αν δείτε πως τρυγάτε αμπέλι, σημαίνει πως θα λάβετε κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό ή ακίνητη περιουσία από κληρονομιά ή προίκα. Αν ονειρευτείτε απλώς ένα αμπέλι, πάντα σημαίνει κέρδη και καλές προοπτικές στην εργασία σας. Αν δείτε αμπέλι κατεστραμμένο, προσέξτε τις δραστηριότητες σας. Θα κερδίσετε χρήματα από ύποπτες και ανέντιμες συναλλαγές, αλλά σημαίνει και οικονομική καταστροφή. Στο χέρι σας είναι να σκεφτείτε την πιο σωστή συμπεριφορά.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 7018 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως ΑψίδαΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Αμπελι
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Αμπελι
Ονειρα Αμπελι
Oneirokritis Ampeli

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Αμπέλι

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.