Ονειροκριτης Αμπάρι, όνειρο Αμπάρι

Αμπάρι

(0 ψήφοι)

Το αμπάρι συμβολίζει το απόθεμα ψυχικών δυνάμεων και υλικών αγαθών της ζωής σας.

Αισθηματικά: Αν το αμπάρι του ονείρου σας είναι γεμάτο με πράγματα και προμήθειες διαφόρων προϊόντων, σημαίνει πως στην ερωτική και την προσωπική σας ζωή όλα θα πάνε καλά. Θα βρείτε αυτό που θέλετε και θα ευτυχήσετε. Αν το αμπάρι που ονειρευτήκατε είναι άδειο, τότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα. Θα παρουσιαστούν δυσκολίες στις προσωπικές σας σχέσεις με οδυνηρές συνέπειες.

Υγεία: Η υγεία σας είναι ανεπηρέαστη από το όνειρο που είδατε.

Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε αμπάρι γεμάτο εμπορεύματα, προμήθειες αγαθών, πράγματα χρήσιμα ή ακαθαρσίες, να είστε σίγουροι πως θα έρθουν μέρες που πραγματικά θα απολαύσετε πολλά καλά. Σας περιμένουν πολλά κέρδη από την εργασία σας και πρόοδος οικονομική. Αν όμως ονειρευτείτε αμπάρι άδειο και σκοτεινό, τότε να περιμένετε μέρες δύσκολες, φτώχεια και ανέχεια. Θα πρέπει να μεριμνήσετε από τώρα για να μη βρεθείτε προ απροόπτου.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 1377 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Αμπάρι

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.