Ονειροκριτης Αμερική, όνειρο Αμερική

Αμερική

(6 ψήφοι)

Η Αμερική στα όνειρα είναι ένα καλό σημάδι. Οι κάτοικοί της όμως οι Αμερικανοί αντίθετα δεν είναι καλό.

Αισθηματικά: Αν δείτε πως μιλάτε με Αμερικάνους ή ανθρώπους από την Αμερική, προσέξτε λίγο τις παρέες σας και τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Αν δείτε πως παντρεύεστε κάποιον από την Αμερική τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Προσέξτε γιατί θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στις σχέσεις σας. Αν δείτε πως έχετε πάει επίσκεψη στην Αμερική μόνος σας ή με την οικογένειά σας είναι πολύ καλό, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξαναζήσετε όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάτε και θα έρθει κάποια στιγμή που θα ευτυχήσετε σε μια ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Υγεία: Θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας.

Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε πως επισκέπτεστε μόνοι σας αυτή τη μακρινή χώρα, τότε να περιμένετε μεγάλη πρόοδο και πολλά κέρδη από τις δουλειές σας αργά ή γρήγορα. Μην απογοητεύεστε εύκολα. Προσπαθήστε. Αν δείτε πως φιλοξενείτε Αμερικανούς και πάλι να περιμένετε κέρδη και πλούτη. Αν όμως ονειρευτείτε πως παντρεύεστε Αμερικανό τότε προσέξτε γιατί θα έρθουν δύσκολες οικονομικά μέρες και καταστάσεις.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 5949 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Αμερική

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.