Ονειροκριτης Αμέθυστος, όνειρο Αμέθυστος

Αμέθυστος

(0 ψήφοι)

Η πολύτιμη αυτή πέτρα στο όνειρο είναι γενικά ένα ευνοϊκό και καλό σημάδι.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε πως σας δίνουν ένα δαχτυλίδι το οποίο έχει πάνω μια πέτρα από αμέθυστο, είναι πολύ καλό μήνυμα. Σημαίνει πως ο άνθρωπος με τον οποίον σχετίζεστε, σας αγαπά πολύ και σας προσέχει. Σίγουρα κοντά του θα ευτυχήσετε και θα βρείτε την ήρεμη και χαρούμενη οικογενειακή ζωή που θέλετε, Προσέξτε όμως κάποιους άλλους οι οποίοι σας επιβουλεύονται γιατί υπάρχει περίπτωση να στενοχωρηθείτε εξαιτίας τους. Αν ονειρευτείτε μόνο την πέτρα χωρίς δαχτυλίδι, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο καλά. Αν δείτε πως προσφέρετε εσείς αυτό το δαχτυλίδι, τότε με μια πράξη σας θα ωφελήσετε το πρόσωπο που αγαπάτε, Αν ονειρευτείτε πως βρίσκετε ξαφνικά μια πέτρα αμέθυστου ή κάποιο κόσμημα με αυτή την πέτρα, τότε σίγουρα θα βρείτε την αγάπη και την ευτυχία στη ζωή σας. Αν δείτε να είναι κάτω πεσμένες και σκορπισμένες πέτρες αμέθυστου, τότε προσέξτε, γιατί θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Αν πάλι δείτε πως χάσατε κάποιο κόσμημα με πέτρα αμέθυστου, τα πράγματα είναι άσχημα στον έρωτα. Μπορεί να χωρίσετε. Πάρτε τα μέτρα σας.

Υγεία: Αν ονειρευτείτε πως βρήκατε πέτρες ή κοσμήματα αμέθυστου, τότε μη φοβάστε τίποτα. Είστε βράχος.

Επαγγελματικά: Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας προσφέρουν ένα δαχτυλίδι με πέτρα αμέθυστου, θα εισπράξετε ένα ξαφνικό και μεγάλο ποσό από κάπου που δεν το περιμένετε. Σίγουρα θα έχετε καλά αποτελέσματα στις δουλειές σας. Αν δείτε πως φοράτε δαχτυλίδι με αμέθυστο, προσέξτε μη χάσετε κάποιον καλό συνεργάτη από αμέλεια. Αν πάλι ονειρευτείτε σκορπισμένες πέτρες αμέθυστου κάτω, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στη δουλειά σας.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 4104 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Αμέθυστος

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.