Ονειροκριτης Αλεπού, όνειρο Αλεπού

Αλεπού

(5 ψήφοι)

Γενικά δεν είναι καλό όνειρο. Υποδηλώνει πως κάποιοι από το στενό σας περιβάλλον θέλουν το κακό σας.

Αισθηματικά: Ύποπτες και πονηρές κίνησες ή σκέψεις από τον ή την αγαπημένη σας, χωρίς εσείς να το καταλαβαίνετε, σας καταστρέφουν τη ζωή. Προσέξτε πολύ και μην εμπιστεύεστε τόσο εύκολα τους άλλους. προσέξτε επίσης και το στενό οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον. Κάποιος που σας κάνει το φίλο στην πραγματικότητα είναι εχθρός. Αν δείτε πως χαϊδεύετε την αλεπού σαν να είναι κατοικίδιο ζώο, προσέξτε, γιατί εσείς υποθάλπετε αυτόν τον εχθρό και καλύτερα να αρνηθείτε τυχόν πρόταση γάμου. Ο μέλλων σύζυγος που σκοπεύετε να έχετε δεν είναι κατάλληλος. Μην προχωρήσετε σε γάμο. Αν δείτε πως κυνηγάτε και πιάνετε την αλεπού, θα καταλάβουν οι εχθροί σας πως δεν μπορούν να σας κοροϊδέψουν και θα απομακρυνθούν. Αν δείτε πως τη σκοτώνετε, τότε θα απαλλαγείτε μια και καλή από τους εχθρούς σας και τα προβλήματα που σας δημιουργούν.

Υγεία: Προσέξτε τον εαυτό σας και την υγεία σας. Μην ακούτε συμβουλές φίλων και γνωστών αυτόν τον καιρό.

Επαγγελματικά: Προσέξτε, γιατί ύπουλος ανταγωνιστής σάς παριστάνει το φίλο. Αν δείτε πως σκοτώνετε την αλεπού, θα ξεμπερδέψετε γρήγορα μια για πάντα από αυτόν.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 9735 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Αλεπού

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.