Ονειροκριτης Ακρογιάλι, όνειρο Ακρογιάλι

Ακρογιάλι

(3 ψήφοι)

Σαν όνειρο, ότι έχει να κάνει με το νερό είναι καλό.

Αισθηματικά: Αν δείτε πως αγναντεύετε ένα ήσυχο ακρογιάλι ή κάνετε βόλια κοντά σ' αυτό είτε σε κάποια ακροθαλασσιά, να είστε σίγουροι πως Οα βρείτε την Ευτυχία στον έρωτα, το γάμο και γενικά θα έχετε μια αρμονική και ήσυχη προσωπική και οικογενειακή ζωή. Αν δείτε να φτάνουν καράβια θα πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα. Αν κοιτάτε μακριά στην ανοιχτή θάλασσα, υπάρχει περίπτωση να ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Αν βέβαια είστε ανύπαντροι να περιμένετε γάμο γρήγορα. Αν όμως το ακρογιάλι μαστίζεται από αέρα και έχει κύματα, τότε θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες αλλά τελικά, θα φτάσετε εκεί που θέλετε.

Υγεία: Αν είστε άρρωστοι, το όνειρό σας δείχνει πως όλα θα πάνε καλά και γρήγορα θα αναρρώσετε.

Επαγγελματικά: Αν το ακρογιάλι είναι ήσυχο και γαλήνιο, όλες οι υποθέσεις σας θα έχουν επιτυχή έκβαση. Αν όμως είναι ταραγμένο με αέρα και κύματα ή έχει βράχια, θα αντιμετωπίσετε πρόσκαιρα προβλήματα και ίσως να ακυρωθεί το ταξίδι που σχεδιάζατε να κάνετε. Τα ίδια ισχύουν, αν το ακρογιάλι του ονείρου είναι και ακρωτήριο.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 4066 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Ακρογιάλι

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.