Ονειροκριτης Ακρίδα, όνειρο Ακρίδα

Ακρίδα

(7 ψήφοι)

Γενικά είναι κακό όνειρο. Προμηνύει στενοχώρια.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε ακρίδες να πετούν, να κάθονται ή να τις πιάνετε, προσέξτε γιατί πολύ πιθανόν να δίνεστε σε ακατάλληλα άτομα, τα οποία αντί να σας σεβαστούν, σας απατούν και σας κοροϊδεύουν. Αν δείτε πως τρώτε ακρίδες, θα πάρετε κακές ειδήσεις για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν δείτε πως σκοτώνετε τις ακρίδες, θα γλιτώσετε από τις κακοτοπιές. Είναι καλό.

Υγεία: Όπως και να ονειρευτείτε τις ακρίδες, προσέξτε. Είναι προμήνυμα κακής σωματικής κατάστασης, αρρώστιας και καμιά φορά θανάτου.

Επαγγελματικά: Αν δείτε τις ακρίδες να τρώνε φυτά και να καταστρέφουν γεωργικές καλλιέργειες είναι συμφορά και καταστροφή για τις δουλείες σας. Είναι πια σίγουρο ότι απειλείστε από πολλούς εχθρούς, κινδυνεύετε να πάθετε ζημιές. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς. Αν δείτε τόσες πολλές ακρίδες, που πετούν και σκοτεινιάζει ο ουρανός, είναι κακό, αλλά θα έχετε μόνο παροδικά προβλήματα.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 6521 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Ακρίδα

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.