Ονειροκριτης Αετός, όνειρο Αετός

Αετός

(5 ψήφοι)

Όπως και να δείτε τον αετό είναι πολύ καλό σημάδι.

Αισθηματικά: Αν δείτε τον αετό να πετά ψιλά πάνω από το σπίτι σας ή από εσάς, να ξέρετε πως τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κοντά σας, θα σας προσφέρουν βοήθεια και ευτυχία και θα φροντίσουν να πραγματοποιήσουν όλα σας τα όνειρα.

Υγεία: Αν δείτε τον αετό να πετά, θα έχετε καλή υγεία. Αν όμως δείτε ότι τον κρατάτε στα χέρια σας ή πως είναι σκοτωμένος τότε θα έχετε προβλήματα.

Επαγγελματικά: Αν δείτε τον αετό να πετά ψηλά πάνω από σας, να ξέρετε πως θα πετύχετε πάρα πολλά, αλλά μετά από πολλή προσπάθεια και μεγάλο αγώνα. Αν τον δείτε να φωλιάζει, θα αποκτήσετε φήμη, πλούτη και ηγετική θέση. Αν δείτε πως πιάνετε και σκοτώνετε έναν αετό, θα αποκτήσετε πλούτη, γιατί θα νικήσετε τους εχθρούς και τους ανταγωνιστές σας. Αν δείτε πως τρώτε κρέας αετού, σημαίνει πως έχετε τρομακτική θέληση και δύναμη και σίγουρα θα αποκτήσετε ότι επιθυμείτε. Αν πιάσετε έναν αετό, τότε θα έχετε μόνο επιτυχίες. Προσέξτε μόνο, ον τον δείτε να είναι άγριος και να σας επιτίθεται.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 6834 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Αετός

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.