Ονειροκριτης Αίμα, όνειρο Αίμα

Αίμα

(15 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε αίμα, να προσέχετε τις σχέσεις σας γενικά με τους ανθρώπους.

Αισθηματικά: Αν δείτε στον ύπνο σας πως δίνετε σε κάποιον αίμα και είστε ανύπαντροι είναι πολύ πιθανόν γρήγορα να παντρευτεί. Αν δείτε πως είστε γεμάτοι αίμα στα ρούχα, έχετε πολλούς εχθρούς και πρέπει να προσέχετε. Αν δείτε ότι έχετε αίμα στα χέρια να περιμένετε κάποια κακοτυχία. Αν ονειρευτείτε πως αιμορραγείτε ή πως αιμορραγεί κάποιος άλλος, θα περάσετε μέσα από καταστάσεις μίσους και συγκρατημένης κακίας και οπωσδήποτε αυτή η άσχημη εξέλιξη θα σας φέρει κακοτυχία. Αν το αίμα που είδατε είναι μαύρο και ακάθαρτο να φοβάστε για πίκρες και συμφορές που μπορεί να σας βρουν.

Υγεία: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αιμορραγείτε ή ότι αιμορραγεί κάποιος άλλος σημαίνει ότι είστε αδύναμοι και κινδυνεύετε από ατύχημα το οποίο μπορεί να είναι και πολύ σοβαρό. προσέξτε λοιπόν και εσείς και οι συγγενείς σας. Αν δείτε πως τρέχει αίμα από κάποια πληγή στο σώμα σας σημαίνει πως θα υποφέρετε από σωματικούς πόνους και μεγάλη στενοχώρια. Αν το αίμα που βλέπετε είναι σκούρο να περιμένετε ίσως κάποια ασθένεια. Αν δείτε ότι σας κάνουν αφαίμαξη, θα αρρωστήσετε.

Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε πως από κάποια πληγή στο σώμα σας βγαίνει αίμα κόκκινο και ζεστό, να ξέρετε πως θα κερδίσετε πολλά λεφτά από την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Αν ονειρευτείτε πως χύνεται αίμα σε πεδίο μάχης, να είστε σίγουροι πως θα έχετε επαγγελματική νίκη. Εάν αιμορραγείτε, προσέξτε γιατί θα χάσετε χρήματα, ειδικά αν το αίμα είναι μαύρο ή σκούρο.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 14566 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Αίμα

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.