Ονειροκρίτης & Όραμα

ΟΝΕΙΡΑ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ 2014 - ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ

 Ονειροκριτης Αίμα, όνειρο Αίμα

Αίμα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε αίμα, να προσέχετε τις σχέσεις σας γενικά με τους ανθρώπους.

Αισθηματικά: Αν δείτε στον ύπνο σας πως δίνετε σε κάποιον αίμα και είστε ανύπαντροι είναι πολύ πιθανόν γρήγορα να παντρευτεί. Αν δείτε πως είστε γεμάτοι αίμα στα ρούχα, έχετε πολλούς εχθρούς και πρέπει να προσέχετε. Αν δείτε ότι έχετε αίμα στα χέρια να περιμένετε κάποια κακοτυχία. Αν ονειρευτείτε πως αιμορραγείτε ή πως αιμορραγεί κάποιος άλλος, θα περάσετε μέσα από καταστάσεις μίσους και συγκρατημένης κακίας και οπωσδήποτε αυτή η άσχημη εξέλιξη θα σας φέρει κακοτυχία. Αν το αίμα που είδατε είναι μαύρο και ακάθαρτο να φοβάστε για πίκρες και συμφορές που μπορεί να σας βρουν.

Υγεία: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αιμορραγείτε ή ότι αιμορραγεί κάποιος άλλος σημαίνει ότι είστε αδύναμοι και κινδυνεύετε από ατύχημα το οποίο μπορεί να είναι και πολύ σοβαρό. προσέξτε λοιπόν και εσείς και οι συγγενείς σας. Αν δείτε πως τρέχει αίμα από κάποια πληγή στο σώμα σας σημαίνει πως θα υποφέρετε από σωματικούς πόνους και μεγάλη στενοχώρια. Αν το αίμα που βλέπετε είναι σκούρο να περιμένετε ίσως κάποια ασθένεια. Αν δείτε ότι σας κάνουν αφαίμαξη, θα αρρωστήσετε.

Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε πως από κάποια πληγή στο σώμα σας βγαίνει αίμα κόκκινο και ζεστό, να ξέρετε πως θα κερδίσετε πολλά λεφτά από την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Αν ονειρευτείτε πως χύνεται αίμα σε πεδίο μάχης, να είστε σίγουροι πως θα έχετε επαγγελματική νίκη. Εάν αιμορραγείτε, προσέξτε γιατί θα χάσετε χρήματα, ειδικά αν το αίμα είναι μαύρο ή σκούρο.

Κατηγορία Α Γράφτηκε από  Ονειροκρίτης Διαβάστηκε 4930 φορές
Σχόλια (0)
Γράψτε σχόλιο
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σχόλια:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(
:sleep::););)):0
Ονειροκριτης με 1800+ ερμηνείες ονείρων - Ονειρικά Θέματα - Παράξενα Όνειρα - Oneirokriths