Ονειροκριτης Άντρας, όνειρο Άντρας

Άντρας

(41 ψήφοι)

Γενικά, η ευχάριστη κατάσταση στο όνειρο, σημαίνει καλό και στην πραγματικότητα.

Αισθηματικά: Αν είστε γυναίκα και ονειρευτείτε έναν ωραίο άντρα, ευτραφή, ψηλό, μελαχρινό ή ασπροντυμένο, τότε γρήγορα θα συναντήσετε τον άντρα της ζωής σας, με τον οποίο θα έχετε ερωτικό δεσμό και γάμο. Σας περιμένει κάθε ευτυχία. Εάν ο άντρας του ονείρου σας άρχισε ξαφνικά να γερνάει, δε θα καταλήξετε σε γάμο. Αν είστε άντρας και ονειρευτείτε έναν άντρα, σύντομα θα κάνετε καινούριους φίλους. Αν είστε όμως γυναίκα και ονειρευτείτε άσχημο άντρα, ανοιχτόχρωμο, κοντό και αδύνατο, θα έχετε απογοητεύσεις, πίκρες και προβλήματα. Προσέξτε την ειλικρίνεια του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Κάτι δεν πάει καλά, προσέξτε τις παρέες σας, μην εμπιστεύεστε εύκολα. Υπάρχει περίπτωση να πάθετε ζημιές από ανθρώπους που θεωρείτε φίλους.

Υγεία: Η υγεία σας δε φαίνεται να σας προβληματίζει. Εκτός και αν ονειρευτείτε μαυροφορεμένο άντρα, που σημαίνει πως πιθανόν να έχετε κάποιο ατύχημα.

Επαγγελματικά: Ο ωραίος ή ασπροφορεμένος άντρας στον ύπνο σας προμηνύει διακρίσεις στον εργασιακό τομέα, πλούτη και επιτυχία. Η καριέρα σας θα εξελιχθεί και θα αναγνωριστείτε στον τομέα σας. Θα έχετε οικονομική υποστήριξη αν δείτε ότι ξαπλώνετε με πολλούς άντρες. Αν όμως είστε άντρας χρειάζεστε ξεκούραση από την πολλή δουλειά.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 26123 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Άντρας

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.