Ονειροκριτης Άμβωνας, όνειρο Άμβωνας

Άμβωνας

(0 ψήφοι)

Γενικά είναι ένα καλό όνειρο.

Αισθηματικά: Αν στο όνειρό σας δείτε άμβωνα σε εκκλησία, πάνω από τον οποίον κηρύσσει κάποιος ιερωμένος, είναι πολύ ευνοϊκό όνειρο. Θα πάρετε πολύ καλές ειδήσεις για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και για την προσωπική σας ζωή. Αν δείτε πως πάνω στον άμβωνα είστε εσείς και μιλάτε, προσέξτε γιατί μπορεί να σας κατηγορήσουν για παραπλάνηση και να στενοχωρηθείτε άδικα. Αν δείτε τον άμβωνα χωρίς να είστε επάνω σίγουρα σας περνάει από το μυαλό να κινηθείτε κάπως διαφορετικά για να πετύχετε αυτό που θέλετε από τον άνθρωπό σας. προσέξτε!

Υγεία: Αν είστε πάνω στον άμβωνα, θα πρέπει να προσέξετε τον εαυτό σας. Υπάρχει περίπτωση ελαφριάς ασθένειας.

Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε άμβωνα και είστε ελεύθεροι επαγγελματίες προσέξτε και κάντε μετρημένες κινήσεις. Παραμονεύουν ανταγωνιστές. Αν είστε υπάλληλοι και δείτε πως μιλάτε σε κόσμο πάνω σε έναν άμβωνα, τότε να περιμένετε τιμές, δόξες, προαγωγή και εξέλιξη στην καριέρα σας. Αν όμως δείτε άμβωνα που είναι μισογκρεμισμένος ή χαλασμένος, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τη θέση που έχετε, από ανταγωνιστές σας.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 1867 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Άμβωνας

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.