Ονειροκριτης Άλογο, όνειρο Άλογο

Άλογο

(39 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε άλογο είναι πολύ ευνοϊκό όνειρο. Αναγγέλλει καλές και ευτυχισμένες μέρες.

Αισθηματικά: Αν δείτε άλογα ανοιχτόχρωμα να βόσκουν ήρεμα σε κάποιο λιβάδι, σας περιμένουν ευτυχισμένες μέρες και σύντομα θα ακούσετε καλές ειδήσεις. Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ή ιππεύετε άσπρο άλογο, πρώτα από όλα θα κάνετε κάτι που θα ωφελήσει την οικογένειά σας. Κατόπιν είναι σίγουρο πως θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και πως θα γνωρίσετε έναν πάρα πολύ καλό σύντροφο. Αν είστε παντρεμένοι, να περιμένετε γρήγορα τη γέννηση ενός γερού παιδιού, που θα προοδεύσει στη ζωή του. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ιππεύετε ένα όμορφο, γυμνασμένο και ανοιχτόχρωμο άλογο θα σας αγαπήσουν πολύ, θα αποφασίσετε γρήγορα να δεσμευτείτε σε μια σχέση, που θα αποδειχθεί ευτυχισμένη και απολαυστική. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις. Αν δείτε στον ύπνο σας ελεύθερα άλογα να καλπάζουν, θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνάμεις του εαυτού σας, θα πετύχετε στην προσωπική σας ζωή και θα αποκτήσετε καλούς φίλους και σχέσεις.

Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε άλογο κούρσας, σημαίνει πως θα ζήσετε έντονη ζωή και θα έχετε πολλές χαρές. Αν ονειρευτείτε δύο άλογα μαζί, σημαίνει πως πρέπει να περιμένετε γρήγορα γάμο. Αν δείτε πως καλπάζουν ωραία αρσενικά άλογα να περιμένετε ευτυχία και πλούτη, ζωή απαιτήσεων και απολαύσεων. Αν ονειρευτείτε φοράδες να είναι μαζί, θα έχετε μια αρμονική σχέση με το σύντροφό σας και καλή ζωή μαζί του.

Αν δείτε πως εκπαιδεύετε και δαμάζετε άλογα να περιμένετε μια όχι καλή έκβαση της προσωπικής σας σχέσης, αλλά θα το ξεπεράσετε πολύ εύκολα. Συγκεκριμένα, δε θα δεχθεί να σχετιστεί μαζί σας το άτομο που θέλετε. Αν ιππεύετε άλογο και περνάτε ποτάμι με καθαρό νερό, θα έχετε πολύ καλή τύχη στη ζωή σας. Αν το νερό του ποταμού είναι θολό, ίσως να έχετε μια ερωτική απογοήτευση.

Αν δείτε πως κολυμπάτε μαζί με το άλογο μέσα σε πολύ νερό, σας περιμένει μια πολύ δυνατή και έντονη σχέση. Αν δείτε πως πεταλώνετε κάποιο άλογο, να είστε σίγουροι πως σας συντροφεύει ένας πολύ πιστός σύζυγος. Μαζί του θα ευτυχήσετε και θα επιτύχετε. Αν ονειρευτείτε πληγωμένο άλογο, προσέξτε τους φίλους σας γιατί αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Αν δείτε πως ιππεύετε ένα βρόμικο και αδύναμο άλογο, προσέξτε πολύ γιατί θα σας προδώσουν ή θα δημιουργηθεί ξαφνικό πρόβλημα στη σχέση σας. Αν δείτε πως πέφτετε από κάποιο άλογο, να προσέξετε αυτούς που προσπαθούν να σας δελεάσουν με κάποιες προτάσεις. Αν δείτε πως ένα αφηνιασμένο άλογο σάς κλωτσά, προσέξτε, γιατί θα πληγωθείτε από την αχαριστία κάποιων φίλων σας, λόγω της υπερβολική σας αυτοπεποίθησης ή ακόμα από το αγαπημένο σας πρόσωπο το οποίο μπορεί να διακόψει μαζί σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας μαύρο άλογο δεν είναι καθόλου καλό. Θα σταθείτε τυχεροί στη ζωή σας, αλλά θα δυσκολευτείτε πολύ με τις απιστίες του συντρόφου σας, με την αναβλητικότητα των αποφάσεων για την προσωπική σας ζωή, με τα πολύ άσχημα νέα που θα ακούσετε. Όλα τα παραπάνω θα είναι πολύ πιο άσχημα αν δείτε πως φροντίζετε το μαύρο άλογο ή είστε καβαλάρης σε μαύρο άλογο. Αν ιππεύετε ατίθασο άλογο, σημαίνει πως δύσκολα θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας. Αν το άλογο αφηνιάσει, τότε τα πράγματα θα πάνε άσχημα από δικό σας φταίξιμο. Τέλος, αν ονειρευτείτε πως σκοτώνετε κάποιο άλογο, θα πληγώσετε πολύ τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας.

Υγεία: Αν δείτε άλογα να είναι ελεύθερα ή να καλπάζουν ανέμελα, τότε μη φοβάστε τίποτα. Θα έχετε μια πολύ καλή υγεία χωρίς προβλήματα. Αν δείτε ένα κοπάδι να καλπάζει, τότε μπορεί να ακούσετε για ασθένεια φίλου ή συγγενή σας. Αν δείτε πως σας κλωτσά και σας πληγώνει κάποιο άλογοι προσέξτε, γιατί προμηνύονται προβλήματα. Αν δείτε τραυματισμένο, πληγωμένο ή νεκρό άλογο, φυλαχτείτε και προσέξτε πολύ. Κάποιος συγγενής σας θα αρρωστήσει ή ίσως κάποιος φίλος σας να κινδυνέψει.

Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε λευκό άλογο σημαίνει πως θα αποκτήσετε δύναμη, κέρδη και δόξα. Αν ονειρευτείτε άλογο γκρίζο, σημαίνει πως θα αποκτήσετε πολλά, αλλά θα κουραστείτε αρκετά. Το κόκκινο άλογο σημαίνει πολλά χρήματα, επαγγελματική άνοδο και προαγωγή. Αν ονειρευτείτε μαύρα ή σκουρόχρωμα άλογα, σημαίνει πως θα έχετε τύχη στη ζωή σας, θα αποκτήσετε πλούτη, αλλά θα έρθει και μια μέρα που θα μετανιώσετε για τις απολαύσεις, θα στενοχωρηθείτε και ίσως καταστρέψετε όλα αυτά που έχετε φτιάξει.

Αν δείτε πως γυμνάζετε ή εκπαιδεύετε άλογα, σημαίνει πως έχετε πολλές δυνάμεις μέσα σας τις οποίες θα εκμεταλλευτείτε για να πετύχετε. Σίγουρα θα ακολουθήσει επαγγελματική άνοδος. Αν ονειρευτείτε πολλά άλογα μαζί, θα αποκτήσετε πολλά πλούτη. Αν δείτε ένα άλογο να καλπάζει, θα πετύχετε στον επαγγελματικό τομέα. Αν ονειρευτείτε πως ταΐζετε και περιποιείστε ένα άλογο, να είστε σίγουροι πως θα υπερισχύσετε του ανταγωνισμού και σίγουρα θα πετύχετε. Αν δείτε πως κολυμπάτε με το άλογο μέσα σε πολύ νερό, θα κερδίσετε πολλά χρήματα από δουλειές. Αν δείτε πως ανεβαίνετε ανηφόρα με το άλογο και φτάνετε στην κορυφή, να ξέρετε πως μετά από κάποιες δυσκολίες, θα πετύχετε τα σχέδιά σας.

Αν ονειρευτείτε άλογο με στίγματα άλλου χρώματος στο σώμα του, θα κερδίσετε πολλά χρήματα από διαφορετικές επαγγελματικές δραστηριότητες. Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα ατίθασο και αφηνιασμένο άλογο, δύσκολα θα πετύχετε το σκοπό σας και πιθανόν να πάθετε μεγάλες ζημιές. Αν ιππεύετε άλογο χωρίς σέλα, θα πετύχετε κατόπιν αρκετών δυσκολιών. Αν είστε μαζί με άλλους, θα βοηθηθείτε κατά τη διάρκεια των εργασιών σας από κάποιους άλλους. Αν πέσετε από κάποιο άλογο, θα σημειώσετε αποτυχία στα επαγγελματικά σχέδιά σας και θα σας ξεπεράσει ο ανταγωνισμός. Αν δείτε πως έχετε να αντιμετωπίσετε ένα αδάμαστο άλογο, θα έχετε κακή τύχη και προσέξτε γιατί θα ακολουθήσουν μεγάλες ζημιές. Αν δείτε νεκρό άλογο στο όνειρό σας, σας περιμένουν δύσκολες μέρες με μεγάλες καταστροφές. Αν δείτε μια φοράδα να βόσκει ήρεμη με το πουλάρι της σε πράσινο λιβάδι, σας περιμένει ένα επιτυχές επαγγελματικό ταξίδι.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 23683 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Άλογο

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.